Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Piepkuiken met Piri-pirisaus uit Portugal

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg piepkuiken
1 gehakte ui
1 gehakt teentje knoflook
1 blaadje laurier
1/2 dl witte wijn
1 eetlepel reuzel
1 eetlepel boter
1 eetlepel Piri-piri (scherpe chilipoeder of verkruimelde lomboks)
zout naar smaak

Bereiden


Fruit de ui, de knoflook en de laurier in de reuzel en de boter.
Voeg, als dit mengsel goudgeel is, de in stukken gesneden kip toe.
Sluit de pan en laat 15 minuten koken.
Voeg de witte wijn, de Piri-piri en naar smaak zout toe. en laat nog 15
minuten stoven.
Serveer met sneetjes brood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoofde kip met ham en tomaten
Smoorpot met kip
Kip met tomatensaus
Kip met Gorgonzolasaus
Stoofschotel van kippenlevertjes met aubergine

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes